Λογισμικό γραφείων του λειτουργικού συστήματος παραθύρων

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταεπαγγελματίας γραφείων 2016 συν

Υλικό το γνήσιο MS Office 2016 υπολογιστών υπέρ συν τη λιανική πώληση

Υλικό το γνήσιο MS Office 2016 υπολογιστών υπέρ συν τη λιανική πώληση

Computer Hardware Genuine MS Office 2016 Pro Plus Retail
Computer Hardware Genuine MS Office 2016 Pro Plus Retail

Μεγάλες Εικόνας :  Υλικό το γνήσιο MS Office 2016 υπολογιστών υπέρ συν τη λιανική πώληση Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: επαγγελματίας γραφείων 2016 συν
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PC
Τιμή: Please contact us
Συσκευασία λεπτομέρειες: τσέπη αρχείων κιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 24h
Όροι πληρωμής: Western Union, PayPal
Δυνατότητα προσφοράς: 9999
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Εκφράστε την παράδοση: EMS, TNT, DHL Τύπος: Λειτουργικό σύστημα
Γλώσσα: Muliti-γλώσσα Εφαρμογή: Υπολογιστή
Όνομα: Γραφείο 2016 υπέρ συν κλειδί: Άμεση παράδοση
Υψηλό φως:

Γραφείο 2016 κρατών μελών υλικού υπολογιστών υπέρ συν

,

Γνήσιο γραφείο 2016 κρατών μελών υπέρ συν

,

MS Office 2016 υπέρ συν τη λιανική πώληση

Υλικό το γνήσιο MS Office 2016 υπολογιστών υπέρ συν τη λιανική πώληση

 

 

-- Σπίτι του Microsoft Office 2016 και άδεια Χ 1 cOem επιχειρησιακών λιανική κιβωτίων

Το Microsoft Office το 2016 είναι το πρώτο στη σειρά για να υποστηρίξει το διανυσματικό γραφικό σχήμα SVG.
Το Microsoft Office το 2016 δεν μπορεί να συνυπάρξει με τα apps του Microsoft Office το 2013 εάν και οι δύο εκδόσεις χρησιμοποιούν τον εφαρμοστή κρότος--τρεξίματος, αλλά μπορεί να συνυπάρξει με τις προηγούμενες εκδόσεις του Microsoft Office, όπως το 2003, το 2007, και το 2010 δεδομένου ότι χρησιμοποιούν την τεχνολογία εφαρμοστών παραθύρων (MSI). [17] Microsoft απαιτεί ότι οποιεσδήποτε 2013 εκδόσεις είναι αποεγκατεστημένες, τις οποίες θα προσφέρει να κάνει αυτόματα, προτού να μπορέσουν να εγκατασταθούν οι 2016 εκδόσεις. [18]
Παρά να μη μην υποστηρίξει τα παράθυρα XP άλλο, tooltips για τα διάφορα στοιχεία κορδελλών (π.χ. παράγραφος, πηγή, υποσημειώσεις ή οργάνωση σελίδων) ακόμα παρουσιάστε screenshots του γραφείου στα παράθυρα XP.
Τα παράθυρα τηλεφωνούν σε 8 σκάφη με μια ενημερωμένη έκδοση της κινητής ακολουθίας γραφείων, που αποτελείται από τις κινητές εκδόσεις του Word, του Excel, του PowerPoint, και OneNote. Σε σύγκριση με το τηλέφωνο 7 παραθύρων τους οι εκδόσεις, οι νέες εκδόσεις προσθέτουν μια βελτιωμένη διεπαφή πλημνών γραφείων που μπορεί ο συγχρονισμός που ανοίγουν πρόσφατα και τροποποιημένα έγγραφα (συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στα έγγραφα που αποθηκεύονται μέσω του γραφείου 365 και SkyDrive), [67] ένα χωρισμένο OneNote app με τα πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα (όπως οι σημειώσεις και η ολοκλήρωση φωνής με τη νέα λειτουργία «δωματίων» του OS), και βελτίωσε το έγγραφο που εκδίδει και λειτουργία εξέτασης.

Σπίτι και επιχειρηματική εφαρμογή του Microsoft Office 2016

Το σχέδιο ενδιάμεσων με τον χρήστη του γραφείου το 2016 για τα παράθυρα είναι σχετικά αμετάβλητο από τον προκάτοχό του, Microsoft Office το 2013. Διατηρεί το επίπεδο σχέδιο που εισήχθη μαζί με τη γλώσσα σχεδίου μετρό, αν και με μερικές τροποποιήσεις στο σχεδιάγραμμα, προκειμένου να προσαρμοστεί με στο σχέδιο του Microsoft Office κινητό. [27] όταν απελευθερώθηκε το γραφείο το 2016, ήρθε με τρία θέματα. Το θέμα προεπιλογής, γνωστό όπως «ζωηρόχρωμος», χαρακτηρίζει ένα στερεό χρώμα στη τοπ ζώνη της κορδέλλας, που αντιστοιχεί στο χρώμα της εφαρμογής γραφείων που χρησιμοποιείται, παραδείγματος χάριν, στερεός ένας σκούρο μπλε χαρακτηρίζεται κυρίως στο Microsoft Word. Το θέμα είχε περιγραφεί όπως χρήσιμο να καταστήσει τους τίτλους ετικεττών πιό ευδιάκριτους. [28] επιπλέον, και τα «άσπρα» και «σκοτεινά γκρίζα» θέματα από το γραφείο το 2013 είναι διαθέσιμα επίσης, αν και κανένα νέο υπόβαθρο δεν έχει προστεθεί, ούτε οποιαδήποτε υπάρχοντα υπόβαθρα έχουν αφαιρεθεί. [μαύρο» θέμα Α τέταρτος το «28] προστέθηκε ως τμήμα μιας αναπροσαρμογής τον Ιανουάριο του 2016. [29] η αναπροσαρμογή δεν απελευθερώθηκε στους χρήστες των παραδοσιακών εκδόσεων.

Παράλληλα με το γραφείο RT, οι ελεύθερες εκδόσεις OneNote και του πελάτη Lync παρέχηκαν ως κατάστημα παραθύρων apps επάνω στην απελευθέρωση των παραθύρων 8 και RT. [64] το OneNote app, αρχικά γνωστό ως OneNote MX, περιέχει ένα περιορισμένο χαρακτηριστικό γνώρισμα που τίθεται σε σύγκριση με την έκδοση υπολογιστών γραφείου του, αλλά βελτιστοποιείται επίσης για τη χρήση στις ταμπλέτες. [65] το OneNote app έχει λάβει από τότε διάφορες σημαντικές αναπροσαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της ολοκλήρωσης καμερών, των δυνατοτήτων εκτύπωσης, και των πολλαπλάσιων επιλογών μελάνωσης.
Το καθολικό Microsoft Word, το Excel, και το PowerPoint apps για τα παράθυρα 10 απελευθερώθηκαν το 2015.

Αλλαγές διανομής
Αντίθετα από τις προηγούμενες εκδόσεις του γραφείου, τα λιανικά αντίγραφα του γραφείου το 2013 σε DVD προσφέρονται μόνο στις επίλεκτες περιοχές, όπως εκείνη η Microsoft ταξινομεί ως ανερχόμενες αγορές, καθώς επίσης και Αυστραλία, κατά την κρίση των λιανοπωλητών. Σε όλες τις άλλες περιοχές, τα λιανικά αντίγραφα του γραφείου το 2013 και του γραφείου 365 συνδρομές περιέχουν μόνο ένα κλειδί προϊόντων, και τους άμεσους χρήστες στον ιστοχώρο γραφείων για να εξαγοράσουν την άδειά τους και να μεταφορτώσουν το λογισμικό. [44] [45]

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα σπιτιών και επιχειρήσεων του Microsoft Office 2016

Το σχέδιο ενδιάμεσων με τον χρήστη του γραφείου το 2016 για τα παράθυρα είναι σχετικά αμετάβλητο από τον προκάτοχό του, Microsoft Office το 2013. Διατηρεί το επίπεδο σχέδιο που εισήχθη μαζί με τη γλώσσα σχεδίου μετρό, αν και με μερικές τροποποιήσεις στο σχεδιάγραμμα, προκειμένου να προσαρμοστεί με στο σχέδιο του Microsoft Office κινητό.

Πλήρως-εγκατεστημένες και πάντα ενημερωμένες εκδόσεις της προοπτικής, Word, Excel, PowerPoint, OneNote για τις iOS, αρρενωπών ή παραθύρων κινητές συσκευές

Τρεις παραδοσιακές εκδόσεις του γραφείου το 2016 απελευθερώθηκαν για τη Mac:

  • Σπίτι & σπουδαστής: Αυτή η λιανική ακολουθία περιλαμβάνει τις εφαρμογές πυρήνων μόνο. [24]
  • Σπίτι & επιχείρηση: Αυτή η λιανική ακολουθία περιλαμβάνει τις εφαρμογές και την προοπτική πυρήνων. [24]
  • Πρότυπα: Αυτή η ακολουθία, μόνο διαθέσιμη μέσω των καναλιών χορήγησης αδειών όγκου, περιλαμβάνει τις εφαρμογές πυρήνων και την προοπτική


Αυτή η ακολουθία, μόνο διαθέσιμη μέσω των καναλιών χορήγησης αδειών όγκου, περιλαμβάνει τις εφαρμογές πυρήνων, καθώς επίσης και την προοπτική, τον εκδότη, την πρόσβαση και Skype για την επιχείρηση.


Τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στην απελευθέρωση παραθύρων περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να δημιουργηθούν, να ανοιχτούν, να εκδοθούν, και να σωθούν τα αρχεία στο σύννεφο κατ' ευθείαν από τον υπολογιστή γραφείου, ένα νέο εργαλείο αναζήτησης για τις εντολές διαθέσιμες στο Word, PowerPoint, Excel, προοπτική, πρόσβαση, Visio και το πρόγραμμα που ονομάζονται «με λένε», περισσότερο «στείλετε ως» επιλογές στο Word και το PowerPoint, και ομο-δημιουργία σε πραγματικό - χρόνος με τους χρήστες που συνδέεται με το γραφείο on-line.

Το Microsoft Office το 2016 είναι το πρώτο στη σειρά για να υποστηρίξει το διανυσματικό γραφικό σχήμα SVG.

Το Microsoft Office το 2016 δεν μπορεί να συνυπάρξει με τα apps του Microsoft Office το 2013 εάν και οι δύο εκδόσεις χρησιμοποιούν τον εφαρμοστή κρότος--τρεξίματος, αλλά μπορεί να συνυπάρξει με τις προηγούμενες εκδόσεις του Microsoft Office, όπως το 2003, το 2007, και το 2010 δεδομένου ότι χρησιμοποιούν την τεχνολογία εφαρμοστών παραθύρων (MSI). [17] Microsoft απαιτεί ότι οποιεσδήποτε 2013 εκδόσεις είναι αποεγκατεστημένες, τις οποίες θα προσφέρει να κάνει αυτόματα, προτού να μπορέσουν να εγκατασταθούν οι 2016 εκδόσεις. [18]

Παραδοσιακές εκδόσεις
Όπως με τις προηγούμενες εκδόσεις, το γραφείο το 2013 παρέχεται σε διάφορες ευδιάκριτες εκδόσεις που στοχεύουν προς τις διαφορετικές αγορές. Όλες οι παραδοσιακές εκδόσεις του Microsoft Office το 2013 περιέχουν το Word, το Excel, το PowerPoint και OneNote και είναι χορηγημένες άδεια για τη χρήση σε έναν υπολογιστή.

Σπίτι του Microsoft Office 2016 και επιχειρησιακό πλεονέκτημα

Δεδομένου ότι το γραφείο το 2019 διαδόχων του μόνο υποστηρίζει τα Windows 10 ή τον κεντρικό υπολογιστή το 2019 παραθύρων, [13] αυτό είναι η τελευταία έκδοση του Microsoft Office συμβατή με τα Windows 7, τον κεντρικό υπολογιστή 2008 R2 παραθύρων, τα Windows 8, τα Windows 8,1, τον κεντρικό υπολογιστή το 2012 παραθύρων, τον κεντρικό υπολογιστή 2012 R2 παραθύρων, και τον κεντρικό υπολογιστή το 2016 παραθύρων.

Οι λιανικές εκδόσεις χρησιμοποιούν τον εφαρμοστή κρότος--τρεξίματος. Οι όγκος-χορηγημένες άδεια εκδόσεις του γραφείου 2016 χρησιμοποιούν την τεχνολογία εφαρμοστών παραθύρων (MSI).
Τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στην καταβολή της Mac περιλαμβάνουν ένα ενημερωμένο ενδιάμεσο με τον χρήστη που οι κορδέλλες χρήσεων, η πλήρης υποστήριξη για την επίδειξη αμφιβληστροειδών, και η νέα διανομή χαρακτηρίζουν για τα έγγραφα γραφείων. [10] [19]

Η αρχική έγκριση αδείας για τις λιανικές εκδόσεις του Microsoft Office το 2013 ήταν διαφορετική από τις εγκρίσεις αδείας των λιανικών εκδόσεων των προηγούμενων εκδόσεων του Microsoft Office με δύο σημαντικούς τρόπους. [46] ο πρώτος αυτοί ήταν ότι το λογισμικό δεν θα μπορούσε πλέον να μεταφερθεί σε έναν άλλο υπολογιστή. Στις προηγούμενες εκδόσεις του γραφείου, αυτός ο περιορισμός ίσχυσε μόνο για τις εκδόσεις cOem οι λιανικές εγκρίσεις αδείας γραφείων επέτρεψαν από έναν υπολογιστή να εγκαταστήσουν σε έναν άλλο υπολογιστή. [46]

Τα ψηφιακά μεταφορτωμένα αντίγραφα του γραφείου ειπώθηκαν επίσης για να κλειδωθούν μόνιμα στο υλικό εκείνου του PC, αποτρέποντας το από τη μεταφορά την σε οποιαδήποτε άλληδήποτε συσκευή υπολογισμού.


Το σπίτι του Microsoft Office το 2019 και το βασικό προϊόν κώδικα επιχειρησιακών αδειών περιέχουν αυτό το ακόλουθο περιεχόμενο:

-- Σπίτι του Microsoft Office 2019 και βασικός κώδικας Χ 1 επιχειρησιακών αδειών

α). Το κλειδί είναι ολοκαίνουργιο και δεν έχει ενεργοποιηθεί ΠΟΤΕ σε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε εγκαταστάσεις

β). Το γνήσιο και μη καταγεγραμμένο κλειδί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιεσδήποτε εγκαταστάσεις εφ' όσον είναι ικανές για να εγκαταστήσουν και να τρέξουν τον κεντρικό υπολογιστή το 2016 παραθύρων
 

Απαιτήσεις συστημάτων για το γραφείο 2016 υπέρ συν
Επεξεργαστής Εξηντατετράμπιτος επεξεργαστής 1,4 Ghz
RAM 512 ΜΒ
Διάστημα σκληρών δίσκων 32 ΜΒ
Συσκευές Έξοχο VGA (1024 X 768) ή υψηλός-ψήφισμα (προαιρετικό)
 

 

Υλικό το γνήσιο MS Office 2016 υπολογιστών υπέρ συν τη λιανική πώληση 0

 

γραφείο 365 απολογισμός ενός έτους
γραφείο 2016 PP 1u
γραφείο 2016 PP 5u
γραφείο 2019 PP 1u
γραφείο 2019 PP 5u
γραφείο 2013 PP 5u
γραφείο 2010 PP 5u
HB γραφείων 2016 για τη MAC
HB γραφείων 2019 για τη MAC
η HB γραφείων το 2016 για κερδίζει 1pc
η HB γραφείων το 2019 για κερδίζει 1pc
γραφείο 2016 HS
γραφείο 2019 HS
κερδίστε 7 τελευταία 5u
κερδίστε 7 τελευταίο sp1 20u
κερδίστε 7 υπέρ mak 5u
κερδίστε 7 υπέρ sp1 20u
Παράθυρα 7 εγχώριο ασφάλιστρο
κερδίστε 8,1 υπέρ 5u
κερδίστε 10 υπέρ 5u
κερδίστε 10 υπέρ mak 20u
κερδίστε 10 το σπίτι 5u
κερδίστε 10 υπέρ 50u λιανικά
κερδίστε 10 την επιχείρηση 20u
κερδίστε 10 την επιχείρηση 50u
πρόσβαση 2016/2019
επαγγελματίας 2016/2019 προγράμματος
επαγγελματίας 2016/2019 visio
κερδίστε το datacenter κεντρικών υπολογιστών το 2016/2019
κερδίστε τον κεντρικό υπολογιστή 2016/2019 προϊόντα πρώτης ανάγκης
κερδίστε το standsrd κεντρικών υπολογιστών το 2016/2019

 

Στοιχεία επικοινωνίας
office windows

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: customer support

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς