Λογισμικό γραφείων του λειτουργικού συστήματος παραθύρων

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταπαράθυρα 10 της Microsoft σπίτι

Αρχικό λογισμικό Microsoft Windows 10 εγχώρια λιανική συσκευασία

Αρχικό λογισμικό Microsoft Windows 10 εγχώρια λιανική συσκευασία

Original Software Microsoft Windows 10 Home Retail Packing
Original Software Microsoft Windows 10 Home Retail Packing

Μεγάλες Εικόνας :  Αρχικό λογισμικό Microsoft Windows 10 εγχώρια λιανική συσκευασία Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: παράθυρα 10 σπίτι
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PC
Τιμή: Please contact us
Συσκευασία λεπτομέρειες: τσέπη αρχείων κιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 24h
Όροι πληρωμής: Western Union, PayPal
Δυνατότητα προσφοράς: 9999
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
κλειδί: Άμεση παράδοση Εκφράστε την παράδοση: EMS, TNT, DHL
Έκδοση παραθύρων: Windwos 10 Τύπος: Λειτουργικό σύστημα, δίκτυο και κεντρικός υπολογιστής
Περιοχή: Σφαιρική περιοχή Ενεργοποίηση: 100% σφαιρική ενεργοποίηση
Υψηλό φως:

Αρχικό λογισμικό Microsoft Windows 10 σπίτι

,

Το αρχικό Microsoft Windows 10 σπίτι

,

Γνήσια παράθυρα 10 cOem της Microsoft σπίτι

Αρχικό λογισμικό Microsoft Windows 10 εγχώρια λιανική συσκευασία

 

Windwos 10 υπέρ πλεονέκτημα προϊόντων

Όπως με τις προηγούμενες εκδόσεις των παραθύρων από XP, όλα τα παράθυρα 10 εκδόσεις για το υλικό PC έχουν τις παραλλαγές «Ν» και «KN» στην Ευρώπη και τη Νότια Κορέα που αποκλείουν ορισμένη συσσωρευμένη λειτουργία πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών αναπαραγωγής πολυμέσων και των σχετικών συστατικών, προκειμένου να συμμορφωθούν με τις αντιτράστ αποφάσεις. Το «πακέτο χαρακτηριστικών γνωρισμάτων MEDIA» μπορεί να εγκατασταθεί για να αποκαταστήσει αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

 

Όπως με τα παράθυρα 8,1, μια μειώνω-τιμή «παράθυρα 10 με Bing» SKU είναι διαθέσιμη σε OEMs επιχορηγείται από το ρύθμιση τη μηχανή αναζήτησης Bing της Microsoft ως προεπιλογή, η οποία δεν μπορεί σε μια διαφορετική μηχανή αναζήτησης από OEMs να αλλάξει. Προορίζεται πρώτιστα για τις χαμηλού κόστους συσκευές, και είναι ειδάλλως ίδιο με τα παράθυρα 10 σπίτι.

 

 

-- Windwos 10 υπέρ λιανική πλήρης συσκευασία Χ 1 κιβωτίων

Τα παράθυρα 10 S είναι μια γνώρισμα-περιορισμένη έκδοση των παραθύρων 10 που σχεδιάζονται πρώτιστα για τις συσκευές χαμηλών σημείων στην αγορά εκπαίδευσης. Έχει μια γρηγορότερη αρχική διαδικασία οργάνωσης και σύνδεσης, και επιτρέπει ότι οι συσκευές για να είναι η χρησιμοποίηση μιας κίνησης USB με τα σχολικά PC» app «οργάνωσης. Τα παράθυρα 10 S επιτρέπουν μόνο στην εγκατάσταση του λογισμικού (και καθολική πλατφόρμα παραθύρων και παράθυρα API apps) από το κατάστημα της Microsoft, αν και τα προγράμματα ή τα κοχύλια γραμμών εντολής (ακόμη και από το κατάστημα της Microsoft) δεν επιτρέπονται. Οι τοποθετήσεις συστημάτων είναι κλειδωμένες για να επιτρέψουν μόνο την άκρη της Microsoft ως μηχανή αναζήτησης Ιστού προεπιλογής με Bing ως μηχανή αναζήτησής της. Το λειτουργικό σύστημα μπορεί να αναβαθμιστεί στα παράθυρα 10 υπέρ έναντι αμοιβής, για να επιτρέψει στην απεριόριστη εγκατάσταση λογισμικού. Όλα τα παράθυρα 10 συσκευές του S περιλαμβάνουν μια ελεύθερη ενός έτους συνδρομή σε Minecraft: Έκδοση εκπαίδευσης. Οι κριτικοί έχουν συγκρίνει την έκδοση με τα παράθυρα RT, και την έχουν θεωρήσει ανταγωνιστής για να επιχρωμιώσουν το OS.

 

Το όριο 4 ΜΒ για τις τριανταδυάμπιτες εκδόσεις είναι ένας περιορισμός της τριανταδυάμπιτης εξέτασης, όχι των παραθύρων τα ίδια 10. Στην πράξη, λιγότερο από 4 ΜΒ της μνήμης είναι προσπελάσιμα δεδομένου ότι τα 4 ΜΒ διαστημικά επίσης περιλαμβάνουν τις ταξινομικές μνήμη περιφερειακές μονάδες.

Ο τύπος χορήγησης αδειών cOem της Microsoft παίρνει το μέγεθος επίδειξης, την ικανότητα RAM και τη μεγάλη χωρητικότητα υπόψη. Το 2015, οι συσκευές με το RAM 4 ΜΒ αναμένονταν για να είναι $20 ακριβότερα από τις συσκευές με το RAM 2 ΜΒ

 

Windwos 10 υπέρ εφαρμογή προϊόντων

 

Κατά την διάρκεια της έναρξης, η Microsoft έκρινε τα παράθυρα 7 (με το Service Pack 1) και τα παράθυρα 8,1 χρήστες επιλέξιμοι για να αναβαθμίσει στα παράθυρα 10 δωρεάν, εφ' όσον πραγματοποιείται η βελτίωση μέσα σε ένα έτος από παράθυρα 10 αρχική μέρα κυκλοφορίας. Τα παράθυρα RT και τα αντίστοιχα Επιχειρηματική 'Έκδοση των παραθύρων 7, 8, και 8,1 αποκλείστηκαν από αυτήν την προσφορά

Windwos 10 υπέρ χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

Μέλος παραθύρων
Το μέλος παραθύρων είναι ένα βήτα εξεταστικό πρόγραμμα που επιτρέπει ότι η πρόσβαση στην προ-απελευθέρωση χτίζει των παραθύρων 10 έχει ως σκοπό να επιτρέψει στους χρήστες δύναμης, υπεύθυνοι για την ανάπτυξη, και οι προμηθευτές για να εξετάσουν και να παρέχουν ανατροφοδοτούν στις μελλοντικές αναπροσαρμογές χαρακτηριστικών γνωρισμάτων στα παράθυρα 10 καθώς αναπτύσσονται. Τοέξοχος μέλος το ίδιο παραθύρων αποτελείται από τέσσερα «δαχτυλίδια», «γρήγορα» (που λαμβάνει τις νέες κατασκευές καθώς απελευθερώνονται), «αργός» (που λαμβάνει τα νέα στηρίζομαι σε μια καθυστέρηση αφότου επεκτείνεται στους γρήγορους χρήστες δαχτυλιδιών), τη «πρόβλεψη απελευθέρωσης» (που λαμβάνει την πρόωρη πρόσβαση στις αναπροσαρμογές για τον τρέχοντα κλάδο), και στο παρελθόν «εκσκαφέας μπροστά» (που λαμβάνει τις έξοχος-πρόωρες κατασκευές για την επόμενη αναπροσαρμογή χαρακτηριστικών γνωρισμάτων ενώ μια τρέχουσα απελευθέρωση τελειώνουν).

 

Παράθυρα
έκδοση
Παράθυρα
έκδοση
Στόχος βελτίωσης
Παράθυρα
10 σπίτι
Παράθυρα
10 υπέρ
Παράθυρα 10 υπέρ για τους τερματικούς σταθμούς Παράθυρα
10 υπέρ
Εκπαίδευση
Παράθυρα 10
Εκπαίδευση
Παράθυρα 10
Επιχείρηση
Παράθυρα 7 Εκκινητής Ναι Ναι Ναι Ναι Ναι Αριθ.
Σπίτι βασικό Ναι Ναι Ναι Ναι Ναι Αριθ.
Εγχώριο ασφάλιστρο Ναι Ναι Ναι Ναι Ναι Αριθ.
Επαγγελματικός Υποβιβάλτε Ναι Ναι Ναι Ναι Ναι
Τελευταίος Υποβιβάλτε Ναι Ναι Ναι Ναι Ναι
Επιχείρηση Αριθ. Αριθ. Ναι Αριθ. Ναι Ναι

 

 

Απαιτήσεις συστημάτων για τα παράθυρα 10 σπίτι
Επεξεργαστής Εξηντατετράμπιτος επεξεργαστής 1,4 Ghz
RAM 512 ΜΒ
Διάστημα σκληρών δίσκων 32 ΜΒ
Συσκευές Έξοχο VGA (1024 X 768) ή υψηλός-ψήφισμα (προαιρετικό)
 

 

 

Αρχικό λογισμικό Microsoft Windows 10 εγχώρια λιανική συσκευασία 0

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
office windows

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: customer support

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς