Λογισμικό γραφείων του λειτουργικού συστήματος παραθύρων

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταMicrosoft Windows 10 επαγγελματίας

Το συνολικά αρχικό Microsoft Windows 10 επαγγελματικό κλειδί

Το συνολικά αρχικό Microsoft Windows 10 επαγγελματικό κλειδί

Globally Original Microsoft Windows 10 Professional Key
Globally Original Microsoft Windows 10 Professional Key Globally Original Microsoft Windows 10 Professional Key Globally Original Microsoft Windows 10 Professional Key

Μεγάλες Εικόνας :  Το συνολικά αρχικό Microsoft Windows 10 επαγγελματικό κλειδί Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft certificate
Αριθμό μοντέλου: Παράθυρα 10 επαγγελματίας
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PC
Τιμή: Please contact us
Συσκευασία λεπτομέρειες: τσέπη αρχείων κιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 24h
Όροι πληρωμής: Western Union, PayPal
Δυνατότητα προσφοράς: 9999
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
κλειδί: Άμεση παράδοση Εκφράστε την παράδοση: EMS, TNT, DHL
Όνομα προϊόντων: κερδίστε 10 υπέρ Τύπος έκδοσης: Διαδίκτυο, επιχείρηση, σπίτι, επαγγελματικό
Περιοχή: Σφαιρική περιοχή Απόθεμα: Διαθέσιμος στο απόθεμα
Ενεργοποίηση: 100% σφαιρική ενεργοποίηση Τύπος: Λειτουργικό σύστημα, δίκτυο και κεντρικός υπολογιστής
Υψηλό φως:

Συνολικά Microsoft Windows 10 επαγγελματίας

,

Το αρχικό Microsoft Windows 10 επαγγελματίας

,

Αρχικά παράθυρα 10 επαγγελματικό κλειδί

Η Microsoft κερδίζει σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση 10 την επαγγελματική βασική σφαιρική 100%

Εγκαταστήστε τα παράθυρα 10 32/64-κομματιών υπέρ λειτουργικό σύστημα από τη Microsoft στο σημειωματάριο ή τον υπολογιστή γραφείου σας για να το ενισχύσετε με υβριδικές επιλογές έναρξης, μια μηχανή αναζήτησης Ιστού ακρών της Microsoft, και προσωπικό έναν βοηθό Cortana. Τα παράθυρα 10 υπέρ σχεδιάζονται για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των χρηστών επιχειρήσεων και σπιτιών. Εκτός από όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που βρίσκονται στα παράθυρα 10 το σπίτι, η υπέρ έκδοση έρχεται επίσης με Bitlocker, μακρινός υπολογιστής γραφείου, πελάτης υπερβολικός-β, και περισσότερο. Το Bitlocker προστατεύει τα στοιχεία όσον αφορά το σκληρό δίσκο σας και άλλες συσκευές αποθήκευσης, ο οποίος είναι κρίσιμος στα περιβάλλοντα όπου το ευαίσθητο στοιχείο πρέπει να κρατηθεί ασφαλές. Για την πρόσβαση του εταιρικού δικτύου, μπορείτε να ενώσετε μια περιοχή καθώς επίσης και τη σύνδεση μέσα μακρινά με τα παράθυρα 10 υπέρ.

Χωρίς αναχώρηση του Windows Desktop για να έχουν πρόσβαση στα apps σας, οι υβριδικές επιλογές έναρξης στα παράθυρα 10 υπέρ βλέμματα παρόμοια με τις επιλογές στα παράθυρα 7 και το συνδυάζουν με τα ζωντανά κεραμίδια που χρησιμοποιούνται στα παράθυρα 8 την οθόνη έναρξης. Οι επιλογές έναρξης έχουν διευρυνθεί για να περιλάβουν αυτά τα κεραμίδια, τα οποία μπορούν να σας αφήσουν να δείτε πόσα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχετε, η τρέχουσα καιρική θέση, και περισσότεροι. Εκτός από τα ζωντανά κεραμίδια, έχετε ακόμα αρκετό χώρο στις επιλογές έναρξης για να καρφώσετε το σας χρησιμοποιούμενο πολύ συχνά apps και τα αρχεία. Χτισμένα με τις δυνάμεις των υπέρ εκδόσεων των παραθύρων 7 και των παραθύρων 8, τα παράθυρα 10 υπέρ συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και των μηχανών για να παραμείνουν συμβατά με σχεδόν όλες τις περιφερειακές μονάδες σας και τα εσωτερικά τμήματα του υπολογιστή. Επιπλέον, προσφέρει ένα παρόμοιο σχέδιο στη προηγούμενη έκδοση των παραθύρων, έτσι μπορείτε εύκολα να αρχίσετε τα παράθυρα 10 υπέρ αμέσως.

Η μηχανή αναζήτησης Ιστού που περιλαμβάνεται με τα παράθυρα 10 υπέρ είναι άκρη της Microsoft. Αυτή η μηχανή αναζήτησης σας αφήνει να γράψετε ή να δακτυλογραφήσετε τις σημειώσεις άμεσα για τα webpages και να τις μοιραστείτε με άλλα. Μπορείτε να σώσετε τους αγαπημένους ιστοχώρους σας για τη σε μη απευθείας σύνδεση πρόσβαση καθώς επίσης και να διαβάσετε τα σε απευθείας σύνδεση άρθρα χωρίς αποσπάσεις της προσοχής με την επίδειξη μόνο τι θέλετε να δείτε σε έναν τρόπο άποψης ανάγνωσης. Με Cortana που ενσωματώνεται στην άκρη της Microsoft, μπορείτε να δώσετε έμφαση σε μια λέξη σε ένα webpage και να τρέξουν Cortana μια αναζήτηση και να επιδείξετε τα αποτελέσματα σε ένα μίνι παράθυρο. Όχι μόνο ένα μέρος της μηχανής αναζήτησης σας, Cortana είναι ενσωματωμένο στα παράθυρα 10, και μπορεί μπορεί να σας καθοδηγήσει στην απάντησή σας με την έρευνα του Διαδικτύου, των επιλογών βοήθειας, apps, των αρχείων, και των τοποθετήσεων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Cortana για να καταγράψετε προφορικά έναν στόχο στο σημειωματάριό της, όπου παρακολουθεί αυτού που συμπαθείτε και τι την θέλετε για να κάνετε.

Χρησιμοποιώντας τα παράθυρα 10 το υπέρ χαρακτηριστικό γνώρισμα συνέχειας 2 -1 μετατρέψιμο σημειωματάριο επιτρέπει σε σας για να μεταστρέψει πίσω το α εμπρός μεταξύ της ταμπλέτας και του τρόπου σημειωματάριων. Όταν θέλετε μόνο να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό γνώρισμα οθονών επαφής της επίδειξης στον τρόπο ταμπλετών, οι αλλαγές συνέχειας το σχεδιάγραμμα των παραθύρων 10 οθόνη υπολογιστών γραφείου και τα apps πηγαίνουν πλήρης οθόνη, έτσι μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για να εκτελέσετε τις ενέργειες και να τρυπήσετε τις επιλογές σας. Επιπλέον, έχει ως σκοπό να συνδέσει όλα τα παράθυρά σας 10 συσκευές μαζί με τα καθολικά apps. Αυτά τα apps παρέχουν τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα εάν εργάζεστε σε έναν υπολογιστή γραφείου στο γραφείο ή τελειώνετε τη χρησιμοποίηση στόχου παράθυρα 10 συμβατό smartphone ανταλάσσοντας πίσω στο σπίτι.

Η Microsoft έχει ξανασχεδιάσει τις επιλογές ρύθμισης μέσα στα παράθυρα 10 υπέρ για να διευκολύνει σας να προσαρμόσεις τις τοποθετήσεις του συστήματός σας, όπως οι συσκευές, το δίκτυο & Διαδίκτυο, οι απολογισμοί, και περισσότεροι. Στο κατώτατο δικαίωμα του taskbar, παίρνετε ένα κεντρικό εικονίδιο δράσης που επεκτείνεται για να επιδείξει τις σημαντικές ανακοινώσεις σας από τα apps και τα παράθυρά σας 10 υπέρ. Έχετε επίσης γρήγορη πρόσβαση στις συχνά χρησιμοποιημένες τοποθετήσεις και apps, έτσι μπορείτε να ανοίξετε Bluetooth του υπολογιστή σας ή να ρυθμίσετε το επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης χωρίς να πρέπει να περάσετε από τις ολόκληρες επιλογές.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα των παραθύρων 10 υπέρ είναι η δυνατότητα να σπαστούν απότομα τακτοποιημένα μέχρι τέσσερις εφαρμογές δίπλα-δίπλα έτσι μπορείτε σαφώς να δείτε το περιεχόμενο. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τους πολλαπλάσιους εικονικούς χώρους εργασίας υπολογιστών γραφείου που περιέχουν τα διαφορετικά apps σχετικά με την εργασία ή την ψυχαγωγία σας. Περιλαμβάνεται μαζί με τα παράθυρα 10 υπέρ apps όπως οι χάρτες, οι φωτογραφίες, το ταχυδρομείο & το ημερολόγιο, η μουσική, το βίντεο, και το επιχειρησιακό κατάστημα για το πρόσθετο περιεχόμενο. Για τις οργανώσεις, η Microsoft επιτρέπει σε έναν χρήστη με μια κυανή ενεργό ταυτότητα καταλόγου στην αγορά apps σε μεγάλη ποσότητα και τους ορίζει στα μέλη στην επιχείρηση.

Επιλογές έναρξης

Συνδυάζοντας τις δυνάμεις των υπέρ εκδόσεων των παραθύρων 8 και των παραθύρων 7, παίρνετε ένα γνωστό λειτουργικό σύστημα με υβριδικές επιλογές έναρξης που περιέχουν σημαντικοί τα ικανοποιημένα και συχνά χρησιμοποιημένα προγράμματά σας. Μπορείτε να καρφώσετε τα apps και τις συμπάθειες έτσι είναι έτοιμοι και περιμένοντας σας.

Άκρη της Microsoft

Η μηχανή αναζήτησης Ιστού ακρών της Microsoft σας αφήνει να γράψετε ή να δακτυλογραφήσετε τις σημειώσεις άμεσα για τα webpages και να τις μοιραστείτε με άλλα. Επιπλέον, επιτρέπει σε σας για να διαβάσει τα σε απευθείας σύνδεση άρθρα χωρίς αποσπάσεις της προσοχής καθώς επίσης και να σώσει τους αγαπημένους ιστοχώρους σας.

Ενισχυμένη εξέταση

Η θραύση μέχρι τέσσερα apps σε ισχύ έτσι εσείς μπορεί να δει όλους τους ανοικτούς στόχους κατά μια ενιαία άποψη. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τους εικονικούς υπολογιστές γραφείου όταν χρειάζεστε περισσότερο διάστημα ή θέλετε να ομαδοποιήσετε apps ή πράγματα από το πρόγραμμα.

Κατάστημα παραθύρων

Όλες οι αγορές σας που γίνονται σε κάθε παράθυρα 10 τη συσκευή μπορούν να αντιμετωπισθούν στο κατάστημα παραθύρων. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση apps, παιχνίδια, μουσική, κινηματογράφοι, και η TV παρουσιάζει στο συμβατό υπολογιστή, την ταμπλέτα, ή το smartphone σας.

Cortana

Με τον εικονικό ψηφιακό προσωπικό βοηθό σας που επιτρέπεται, μπορείτε να πάρετε τη στιγμιαία πρόσβαση στις κεντρικές δράσεις με Cortana. Μαθαίνει με τον καιρό να σας βοηθά καλύτερα να ολοκληρώσετε τους στόχους σας με να παραδώσει τις υπενθυμίσεις τη σωστή στιγμή και τη θέση.

Πολλαπλάσιοι τρόποι να αλληλεπιδράσει με τον υπολογιστή σας

Εκτός από τη χρησιμοποίηση ενός πληκτρολογίου και ενός ποντικιού, τα παράθυρα 10 υποστηρίξεις αγγίζουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα έτσι μπορείτε να γράψετε, να τρυπήσετε, και τυλίγετε μέσω αυτό που κάνετε.

Συνέχεια

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα συνέχειας επιτρέπει σε σας για να μεταπηδήσει εύκολα από το ποντίκι και το πληκτρολόγιο στην οθόνη επαφής – και ρυθμίζει το OS για να χειριστεί κάθε σενάριο αποτελεσματικότερα. Συνδέετε απλά ή αποσυνδέετε περιφερειακό σας και επιλέγετε τον τρόπο σας από μια υπερεμφανιζόμενη επιφυλακή. Όταν θέλετε μόνο την υποστήριξη οθονών επαφής, όλα τα apps πηγαίνουν πλήρης οθόνη και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις χειρονομίες για να πλοηγήσετε. Όταν πηγαίνετε πίσω στον τρόπο υπολογιστών γραφείου με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, apps επανελάτε στα παράθυρα υπολογιστών γραφείου και πλοηγείται αποτελεσματικότερα με ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι. Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε τα παράθυρα 10 smartphone με ένα εξωτερικό όργανο ελέγχου για μια εμπειρία κοντινός-desktop.

Πρόσβαση Xbox ένα περιεχόμενο

Με μια προαιρετική ζωντανή χρυσή ιδιότητα μέλους Xbox, μπορείτε να ρεύσετε και να παίξετε έναν επίλεκτο αριθμό παιχνιδιών από το Xbox σας ένα άμεσα στα παράθυρά σας 10 PC. Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να καταγραφεί gameplay και να ανταγωνιστούν ενάντια στους παίκτες κονσολών στα υποστηριγμένα παιχνίδια.

Συσκευασμένος με χρήσιμο Apps

Τα παράθυρα 10 υπέρ έρχονται με τα ενσωματωμένα apps όπως τους χάρτες, τις φωτογραφίες, το ταχυδρομείο & το ημερολόγιο, τη μουσική, και το βίντεο. Αυτά τα apps χρησιμοποιούν τη Microsoft OneDrive για να υποστηρίξουν τις πληροφορίες και το συγχρονισμό σας χωρίς ραφή στα παράθυρά σας 10 συσκευές, έτσι δεν είστε ποτέ μακριά από αυτό που χρειάζεστε.

Παράθυρα 10 υπέρ χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 • Η περιοχή ενώνει
 • Πολιτική διαχείριση ομάδας
 • Bitlocker
 • Επιχειρηματικός τρόπος Internet Explorer (EMIE)
 • Ορισμένη πρόσβαση 8,1
 • Μακρινός υπολογιστής γραφείου
 • Πελάτης υπερβολικός-β
 • Άμεση πρόσβαση
 • Δυνατότητα να ενωθεί ο κυανός ενεργός κατάλογος, με ενιαίο sign-on σύννεφο-φιλοξενημένος apps
 • Επιχειρησιακό κατάστημα για τα παράθυρα 10
 • Επιχειρηματική προστασία δεδομένων
 • Αναπροσαρμογή παραθύρων για την επιχείρηση
 • Τρέχων κλάδος για την επιχείρηση

Το συνολικά αρχικό Microsoft Windows 10 επαγγελματικό κλειδί 0Το συνολικά αρχικό Microsoft Windows 10 επαγγελματικό κλειδί 1Το συνολικά αρχικό Microsoft Windows 10 επαγγελματικό κλειδί 2

Το συνολικά αρχικό Microsoft Windows 10 επαγγελματικό κλειδί 3

 


 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
office windows

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: customer support

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς